جدیرترین اخبار :
  • حضور مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در خبرگزاری فارس
  • ریگی: مطالعات کریدور ایران و افغانستان تکمیل شده است
  • نشست حمیرا ریگی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار با هیأت راه آهن افغانستان
  • تحکيم و توسعه روابط اقتصادی پایدار
  • دستور پزشکیان به رئیس سازمان برنامه و بودجه؛ اولویت‌های دولت تعیین شد
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد چابهار در گفتگو با اقتصاد ۲۴:

تخصیص ۲۵ میلیارد ریال بودجه به شبکه بهداشت و درمان شهرستان چابهار / تکمیل ۲۰ باب مدرسه به ظرفیت ۳۰۰۰ نفر دانش آموز

اقتصادی | تاریخ خبر : 0/02/15 | تعداد بازید :1595
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد چابهار گفت: تاکنون کمک­‌های عام­‌المنفعه به نیازمندان مناطق محلات محروم و حاشیه­‌نشین از سوی منطقه آزاد چابهار انجام شده است. همچنین اهداء ۳ هزار پکیج مواد غذایی در سال ۹۹ و اقدام به تهیه تعداد ۳۰۰ بسته مواد غذایی به ارزش هر واحد مبلغ ۴ میلیون ریال بعنوان مرحله نخست در سال ۱۴۰۰ از جمله اقداماتی بوده که در حوزه مسئولیت اجتماعی انجام داده‌ایم.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از طاهره شهرکی، معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار در گفتگو با خبرنگار اقتصاد ۲۴ درخصوص اقدامات صورت گرفته در طی شیوع کرونا در حوزه سلامت این معاونت، اظهار داشت: سازمان منطقه آزاد چابهار از در حوزه بهداشت تاکنون اقدامات متعددی انجام داده است و براین اساس مبلغ ۲۵ میلیارد ریال بودجه به شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چابهار جهت راه اندازی بخش غربالگری بیماری کرونا تخصیص داده شده است. درعین حال از طریق راه اندازی کارگاه هم برای مردم منطقه اشتغال زایی شده است و هم در راستای ارتقای سطح بهداشت امکاناتی فراهم شده است. اخیراً ۴ کارگاه تولید ماسک، گان و لباس بیمار، ۴ کارگاه تولید مواد ضد عفونی کننده دست بر پایه الکل و یک واحد خط تولید آب ژاول در منطقه آزاد چابهار راه‌اندازی شده است.

او ادامه داد: از دیگر اقدامات در این زمینه برنامه ریزی جهت راه اندازی کارگاه جدید تولید مواد ضد عفونی کننده دست بر پایه مواد غیر الکلی، پیگیری در خصوص اختصاص الکل به شرکت‌های تولید کننده در منطقه آزاد چابهار، تهیه کیت تشخیص کرونا از کشور چین که به سفارت ایران بوده است که با همکاری وزارت خارجه به وزارت بهداشت ایران تحویل و در مکاتبه قید شده که هزار عدد متعلق به منطقه آزاد چابهار و هزار عدد متعلق به منطقه آزاد قشم است.

 

مهلت پرداخت چک‌ها و بدهی‌ها به تجار تا پایان اردیبهشت ماه ۱۳۹۹

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد چابهار با اشاره به تشکیل ستاد کرونا منطقه آزاد و همکاری با ستاد کرونا شهرستان و برگزاری جلسات، گفت: طبق برنامه‌ریزی‌هایی که صورت گرفت در این راستا اماکن عمومی سطح منطقه آزاد، روستای تیس و شهرستان چابهار با اولویت ستاد بحران شهرستان به طور مداوم ضدعفونی شده است.

وی با اشاره به اقدامات سازمان منطقه آزاد چابهار در حوزه آموزش تصریح کرد: همچنین طبق برنامه‌ریزی‌ها جلسات توجیهی و آموزشی با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان برای کلیه اتباع چینی فعال در سطح منطقه انجام شده است. همچنین ۲ مرکز اطلاع رسانی وآموزشی در سطح منطقه با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان چابهار فعال شد و NGO ها، جهت خدمات رسانی، آموزش و عرضه مواد ضدعفونی کننده بین ساکنان حاشیه شهر چابهار نیز بسیار همکاری کردند.

شهرکی با اشاره به رعایت پروتکل‌های ممنوعیت تردد گفت: اقداماتی برای عموم ساکنان در خصوص پیشگیری و غربالگری کرونا انجام شده است که از جمله آن‌ها راه اندازی فروشگاه ارائه مستقیم محصولات بهداشتی با قیمت تعیین شده در میدان اصلی منطقه آزاد چابهار، راه اندازی مرکز غربالگری و معاینه ساکنین منطقه آزاد در دانشگاه بین المللی، ضد عفونی فضا‌های اداری، دبیرستان، پارک فناوری اطلاعات، مرکز زبان و خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه بین المللی، تعطیلی دانشگاه بین المللی همگام با سایر دانشگاه‌های سطح کشور، تجهیز سالن نمایشگاه بین المللی منطقه آزاد چابهار جهت ایجاد مرکز قرنطینه و ... بوده است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد چابهار با اشاره به کمک سازمان به فعالان اقتصادی در زمان شیوع کرونا گفت: تلاش کردیم تا با دادن مهلت پرداخت چک‌ها و بدهی‌ها به تجار تا پایان اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ به فعالان اقتصادی کمک کنیم.

او با تاکید بر انجام تمهیدات پیشگیرانه در محل کار گفت: برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از بیماری کرونا و روش ضد عفونی سطوح ویژه مسئولین فنی کارخانجات فعال در منطقه، برگزاری کلاس‌های آموزشی پیشگیری از بیماری کرونا برای متصدیان نانوایی‌ها و پیمانکاران طرف قرارداد با سازمان، بنگاه‌های املاک، کلیه متصدیان و مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی، آبدار خانه ها، نیرو‌های خدماتی و پیمانکاران طرف قرار داد سازمان و کارگران شاغل در محوطه انبار‌ها با جدیت مورد پیگیری قرار گرفت.


شهرکی با تاکید بر اینکه در ایام نوروز تلاش شد برای مقابله با شیوع کرونا در چابهار اقدامات و تمهیدات ویژه‌تری صورت بگیرد، گفت: بنابراین ما تعطیلی سه مرحله‌ای مراکز تجاری، تعطیلی کلیه مراکز تفریحی، گردشگری و پارک‌ها از ۲۰ اسفند ۹۹ تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۰، بازدید‌های روزانه از مراکز تجاری، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، کافی شاپ هاو نانوایی‌ها جهت کنترل اجرای دقیق پروتکل‌های بهداشتی و بازدید روزانه از مراکز اقامتی وهتل‌ها جهت کنترل اجرای دستورالعمل ستاد کرونا در خصوص این گروه‌ها را انجام دادیم.

وی افزود: در ایام نوروز از برپایی هر گونه کمپ، چادر مسافرتی در سطح منطقه، فضا‌های باز و سواحل دریا ممانعت کردیم و توانستیم با نظارت برضد عفونی اماکن عمومی (مراکز تجاری، هتل ها، بانک ها، ویلا‌های ویژه و ساختمان‌های اداری) شرایط را تاحد امکان کنترل کنیم.


اهدای ۳ هزار پکیج مواد غذایی در سال ۹۹

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد چابهار در بخش دیگری از سخنانش درباره برنامه‌های معاونت اجتماعی و فرهنگی منطقه آزاد چابهار در سال جدید، بیان کرد: عمده برنامه‌های سازمان منطقه آزاد چابهار در سال جدید در حوزه توسعه زیر ساخت­ و برنامه­‌های آموزشی، بهداشتی، فرهنگی و هنری، گردشگری، زیست محیطی است.

او ادامه داد: سند مسئولیت اجتماعی منطقه آزاد چابهار که پیشتر تنظیم شده با سه اولویت اساسی توانمند سازی، آموزش و پرورش و بهداشت و درمان در حال فعالیت است. در رابطه با آیتم توانمند سازی با برپایی دوره‌­های مهارت‌آموزی با مشارکت اداره فنی و حرفه‌­ای شهرستان چابهار موفق به تعلیم و آموزش تعداد زیاد از هنرجویان علاقمند در رشته­های مختلف شده­‌ایم.

شهرکی خاطرنشان کرد: در خصوص آیتم آموزش و پرورش؛ با احداث و تکمیل ۲۰ باب مدرسه با بیش از ۱۰۰ کلاس درس به ظرفیت ۳۰۰۰ نفر دانش آموز، در راستای توسعه زیر ساخت‌های آموزشی در شهرستان­های چابهار، کنارک و منطقه دشتیاری با مشارکت نهاد‌های دولتی و غیر دولتی شده‌­ایم. همچنین در رابطه با موضوع بهداشت و درمان هم اینک در حال احداث ۳ واحد درمانگاه و اورژانس در سطح پیکره مسکونی منطقه آزاد و روستای تیس هستیم.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری چابهار با اشاره به ضرورت برنامه ریزی جهت تهیه و تامین آب شرب و بهداشتی روستایی، گفت: در کنار توجه به این حوزه تاکنون کمک­‌های عام­‌المنفعه به نیازمندان مناطق محلات محروم و حاشیه­‌نشین از سوی منطقه آزاد چابهار انجام شده است. همچنین اهداء ۳ هزار پکیج مواد غذایی در سال ۹۹ و اقدام به تهیه تعداد ۳۰۰ بسته مواد غذایی به ارزش هر واحد مبلغ ۴ میلیون ریال بعنوان مرحله نخست در سال ۱۴۰۰ از جمله اقداماتی بوده که در حوزه مسئولیت اجتماعی انجام داده‌ایم.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل